Nézzük a saját gépemet!Nekem tetszik :-) a hálózati neve Turbodiesel, mert egy nem annyira erős de igen stabil és megbízható masina.
Az oldallapot levéve:Látszik hogy a gép a csúcson van, nagyon már nincs mit belerakni, winchester már csak SATA-kártyával férne bele :-) A kép egyébként bekapcsolt állapotban készült, a ventillátorok jártak csak nem akkora fordulaton hogy a fényképezőgép ne tudta volna elkapni. Ha rákattintasz a képen a különböző egységekre - és jól találod el - felugró ablakokban többet is olvashatsz róla.
Aminek nem csináltam külön ablakot az a ház, mert látszik elég jól látszik így is. Egy Morex PC-9689B, négy 5,25"-ös és 7 3,5"-os hellyel, csavar nélkül levehető előlappal, plexi berakású oldallappal, kiegészítő ventillátorhelyekkel. Nagy előnye hogy nincs benne sorja, amivel fel lehetne sérteni a benne dolgozó kezet; ezenkívül merev, nem nyeklik-nyaklik még ha az egyik lábát alá is polcolom, akkor is egyben mozdul az egész tizen-x kiló :-)

ToCsa, 2005.02.17
Tápegység Videokártya Processzor+Cooler Alaplap Hangkártya Hálókártya Neon Neon Bluetooth CD-író DVD-olvasó Mobil rack Floppy Winchester MPEG dekóder Memória